a

Стручна служба Заштитника грађана је 14. октобра обавила посету Центру за азил у Боговођи и приватном смештају у  Врачевићу, ради утврђивања чињеничног стања о условима смештаја.

Стручна служба Заштитника грађана je  25. новембра  2013. године обавила посету два завода, Казнено- поправном заводу и Казнено- поправном заводу за жене у Пожаревцу и том приликом обавила разговоре са лицима који су поднели притужбу на рад ових институција.

Стручна служба Заштитника грађана je  12. септембра 2013. године обавила посету Васпитно - поправном дому у Крушевцу и том приликом обавила разговоре са лицима који су поднели притужбу на рад овe институцијe.

Стручна служба Заштитника грађана јe 02 септембра 2013. године обавила посету Казнено-поправном заводу у Сремској Митровици и том приликом јe обавила разговоре са лицима лишеним слободе који су поднели притужбу на рад ове институције.

Стручна служба Заштитника грађана јe 22 јула 2013. године обавила посету Казнено-поправном заводу у Сремској Митровици и том приликом јe обавила разговоре са лицима лишеним слободе који су поднели притужбу на рад ове институције.

Страна 8 од 13

DSC00701

DSC00712

Стандарди људских права и поступање према особама са менталним тешкоћама

standardi ljudskih prava