a

Стручна служба Заштитника грађана је 13. октобра 2015. године обавила посету Окружном затвору у Смедереву и Казнено - поправном заводу Београд у Падинској Скели и том приликом је обавила разговоре са лицима лишеним слободе који су поднели притужбе на рад ове институције.

Стручна служба Заштитника грађана је 08. октобра 2015. године обавила посету Казнено - поправном заводу Београд у Падинској Скели и том приликом је обавила разговоре са лицима лишеним слободе који су поднели притужбе на рад ове институције.

Стручна служба Заштитника грађана јe 3. јула 2015. године обавила посету Казнено-поправном заводу Забела - Пожаревац и Казнено - поправном заводу за жене и том приликом je обавила разговоре са лицима лишеним слободе који су поднели притужбу на рад ове институције

Стручна служба Заштитника грађана јe 15. јуна 2015. године обавила посету Казнено-поправном заводу у Сремској Митровици и том приликом je обавила разговоре са лицима лишеним слободе који су поднели притужбу на рад ове институције.

Стручна служба Заштитника грађана јe 14. априла 2015. године обавила посету Казнено-поправном заводу у Нишу том приликом je обавила разговоре са лицима лишеним слободе који су поднели притужбу на рад ове институције.

Страна 4 од 13

DSC00701

DSC00712

Стандарди људских права и поступање према особама са менталним тешкоћама

standardi ljudskih prava