a

Стручна служба Заштитника грађана је 28. марта 2016. године обавила посету Казнено - поправном заводу за малолетнике у Ваљеву и том приликом је обавила разговоре са лицима лишеним слободе који су поднели притужбу на рад ове институције.

Стручна служба Заштитника грађана је 18. фебруара 2016. године обавила посету Специјалној затворској болници у Београду и Казнено - поправном за малолетнике у Ваљеву и том приликом је обавила разговоре са лицима лишеним слободе који су поднели притужбе на рад ових институција.

Стручна служба Заштитника грађана је 03. децембра 2015. године обавила посету Казнено - поправном заводу Забела - Пожаревац и том приликом је обавила разговоре са лицима лишеним слободе који су поднели притужбе на рад ове институције.

Стручна служба Заштитника грађана је 13. октобра 2015. године обавила посету Окружном затвору у Смедереву и Казнено - поправном заводу Београд у Падинској Скели и том приликом је обавила разговоре са лицима лишеним слободе који су поднели притужбе на рад ове институције.

Страна 4 од 16

DSC00701

DSC00712

Стандарди људских права и поступање према особама са менталним тешкоћама

standardi ljudskih prava